Chec sărat aromat cu ierburi

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2016 | 965 vizualizari

 

O reteta rapida si de efect !
Cand vreti sa terminati resturile din frigider si n-aveti alta idee, un chec sarat poate fi o buna solutie.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 iaurt natur- 125g ( utilizati-l apoi ca măsură)
  • 3 linguri de cubulete de branza Salakis marinate in ulei cu ierburi de Provence
  • 3/4 masura de ulei (am folosit uleiul din borcanul de Salakis)
  • 1 pachetel de praf de copt
  • 125 g de bacon taiat bucatele
  • 1 avocado
  • 1 rosie
  • 30 g nuci
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec sărat aromat cu ierburi:

Puneti la prajit baconul taiat bucatele într -o tigaie fără grăsime .


Bateti ouale cu piper, iaurt si ulei .


Apoi se adaugă treptat făina, praful de copt și nucile.


Ungeti o forma de chec. Se taie avocado și roșia in felii .


Se pun feliile de rosie si de avocado pe fundul formei.


Se toarnă deasupra jumătate din amestecul preparat.


Se repetă operatia .


Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 40 de minute .


Se lasa sa se raceasca si se scoate din forma.


Se taie felii.


Se serveste cald acompaniat de o salata verde .




 

TIPS-URI

1

Atentie totusi la avocado, daca este copt mult timp poate deveni amar.....in acesata reteta n-a fost cazul dar prefer sa va avertizez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sărat aromat cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

miki_a 1

30.06.2016, 17:30

Fara cuvinte! E minunat!

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:16

Ce bun e!

mihaelar63 1

25.07.2016, 22:28

Inedit chec

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Parjoale "by Anisoara"