Tarta rustica cu ardei

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2013 | 2411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 200 gr faina
  • 100 gr margarina
  • 1 ou
  • 6 linguri apa
  • un praf sare
  • pentru umplutura:
  • 2 ardei rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei portocaliu
  • 200 gr telemea
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • sare, piper
  • nucsoara
  • pentru uns:
  • 1 galbenus
  • 4 linguri lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rustica cu ardei:

Din apa, margarina, faina ou si sare framantam un aluat.


Il punem intr-o folie alimentara, il presam usor cu mana si il dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.


Taiem ardeii fasii. Amestecam cu branza faramitata si ouale. Asezonam cu sare , piper si nucsoara dupa gust.


.Presaram masa d elucru cu faina si intindem foaia pentru tarta. Intepam cu o furculita pe toata suprafata.


Asezam in mijloc umplutura si radem deasupra cascavalul. Punem cateva fasii de ardei deasupra.


Ridicam marginile foii peste umplutura formand niste cute si presam usor ca sa nu se desfaca la copt.


Ungem cu galbenusul batut cu lapte si punem in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.


Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.


Se poate servi atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rustica cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

babi5 1

07.02.2013, 13:31

Anett 1

10.02.2013, 20:43

vio_dreams 1

12.02.2013, 18:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise