Snitele de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2011 | 3923 vizualizari

 

Simplu de pregatit, dar potrivite in atat de multe combinatii culinare si momente ...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • faina alba sau pesmet
  • un piept de pui dezosat
  • sare si piper/chili dupa gust (sau orice alte condimente doriti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

 Taiem pieptul de pui in felii pe care le vom subtia cu ajutorul unui batator de snitele (le vom "bate" pe ambele parti, avand grija sa nu se rupa). Luam apoi fiecare felie si o trecem pe rand prin condimente, prin faina si la final prin ouale batute.

Daca doriti sa folositi pesmetul, adaugati o lingura de faina in ouale batute si omogenizati, treceti feliile de piept prin aceasta compozitie, iar la final prin pesmet.

Intr-o tigaie, incingem uleiul si prajim snitelele pentru cel putin 3 minute pe fiecare parte. Pentru a elimina surplusul de ulei, le asezam pe un "pat" de servetele.

Se servesc ca atare, cu o salata colorata, cu un piure de cartofi cu sos sau oricum va place! Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

condimentele se pot adauga in ouale batute

2

pentru un plus de savoare putem adauga si cateva fire de patrunjel sau busuioc proaspat, bine maruntite

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Terina cu cascaval si carne de pui