Rulada de porc cu legume

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2009 | 9454 vizualizari

 

este un aperitiv foarte aspectuos si gustos, tocmai bun pentru masa de Revelion...

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschi de porc 
  • 1 gogosar murat
  • 1 morcov fiert
  • 1 castravete murat
  • 1 ou fiert
  • cateva masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Se cresteaza muschiul in lungime, pe mijloc, apoi fiecare parte se mai subtiaza cu cutitul astfel incat sa obtinem o bucata mai lata. Apoi batem carnea pana cand are grosimea unui deget si intindem pe toata suprafata un strat subtire de mustar. Presaram cu sare si piper si asezam la un capat feliute subtiri de morcov, gogosar, castravete, maslinele taiate. Oul il taiaem in 4 si il asezam ultimul pe lung.


Rulam usor carnea si o legam cu ata din loc in loc si o asezam intr-o tava de chec rapetata cu hartie de copt si stropim cu putin vin rosu.


Se da la cuptorul incins pentru apromimativ 1 ora. Cand s-a rumenit pe o parte se intoarce usor pe cealalta (eu am intors-o cu 2 furculite).

 

TIPS-URI

1

Carnea isi lasa suc si va trebui sa mai varsati din lichid casa nu gurga in aragaz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

04.01.2010, 20:37

Oana 1

13.03.2010, 23:11

Ce bine arata, suuper!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:08

foarte reusita rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de morcovi caramelizati in vin