Rulada de porc cu legume

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2009 | 12059 vizualizari

 

este un aperitiv foarte aspectuos si gustos, tocmai bun pentru masa de Revelion...

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschi de porc 
  • 1 gogosar murat
  • 1 morcov fiert
  • 1 castravete murat
  • 1 ou fiert
  • cateva masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Se cresteaza muschiul in lungime, pe mijloc, apoi fiecare parte se mai subtiaza cu cutitul astfel incat sa obtinem o bucata mai lata. Apoi batem carnea pana cand are grosimea unui deget si intindem pe toata suprafata un strat subtire de mustar. Presaram cu sare si piper si asezam la un capat feliute subtiri de morcov, gogosar, castravete, maslinele taiate. Oul il taiaem in 4 si il asezam ultimul pe lung.

Rulam usor carnea si o legam cu ata din loc in loc si o asezam intr-o tava de chec rapetata cu hartie de copt si stropim cu putin vin rosu.

Se da la cuptorul incins pentru apromimativ 1 ora. Cand s-a rumenit pe o parte se intoarce usor pe cealalta (eu am intors-o cu 2 furculite).

TIPS-URI

1

Carnea isi lasa suc si va trebui sa mai varsati din lichid casa nu gurga in aragaz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de telina cu morcov