Rulada de porc cu legume

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2009 | 9697 vizualizari

 

este un aperitiv foarte aspectuos si gustos, tocmai bun pentru masa de Revelion...

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de muschi de porc 
  • 1 gogosar murat
  • 1 morcov fiert
  • 1 castravete murat
  • 1 ou fiert
  • cateva masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Se cresteaza muschiul in lungime, pe mijloc, apoi fiecare parte se mai subtiaza cu cutitul astfel incat sa obtinem o bucata mai lata. Apoi batem carnea pana cand are grosimea unui deget si intindem pe toata suprafata un strat subtire de mustar. Presaram cu sare si piper si asezam la un capat feliute subtiri de morcov, gogosar, castravete, maslinele taiate. Oul il taiaem in 4 si il asezam ultimul pe lung.


Rulam usor carnea si o legam cu ata din loc in loc si o asezam intr-o tava de chec rapetata cu hartie de copt si stropim cu putin vin rosu.


Se da la cuptorul incins pentru apromimativ 1 ora. Cand s-a rumenit pe o parte se intoarce usor pe cealalta (eu am intors-o cu 2 furculite).

 

TIPS-URI

1

Carnea isi lasa suc si va trebui sa mai varsati din lichid casa nu gurga in aragaz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rivka 1

04.01.2010, 20:37

Oana 1

13.03.2010, 23:11

Ce bine arata, suuper!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:08

foarte reusita rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza , sarata (by medi )