Langosi cu cartofi si smantana

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2015 | 1819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte caldut
  • 600 gr faina
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 25 gr drojdie
  • Ulei
  • 6 cartofi
  • Smantana
  • Cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cartofi si smantana:

Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, sarea si zaharul si framantam bine aluatul. Va rezulta un aluat moale si lipicios. Punem aluatul intr-un vas uns cu ulei. Ungem si aluatul deasupra cu ulei ,acoperim si lasam la dospit 1 ora. In acest timp curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Dupa ce au fiert, scurgem cartofii, ii facem piure si ii lasam la racit. Dupa ce a dospit aluatul luam cate o bucata cat un ou si formam langosi pe masa unsa bine cu ulei. Punem.in mijloc o lingura de cartofi. Pliem aluatul si unim bine marginile rasucindu-le putin. Prajim langosile in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le ungem apoi cu smantana si presaram peste cascaval ras. Le servim calde. O adevarata desfatare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

24.03.2015, 14:17

MotanLaOale 1

24.03.2015, 15:43

Rocsi 1

24.03.2015, 21:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Langosi