Varza calita cu kaizer la ceaun

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 11816 vizualizari

 

rapid si bun.....ca doar e la ceaun:))))))....deci...din lunga serie ,,la ceaun''....

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mai mici,
  • 500gr kaizer,
  • 3 lingurite boia dulce,
  • 1/2cana suc de rosii,
  • 5 cepe verzi(doar partea alba),
  • sare,piper,,
  • 2 foi de dafin,
  • marar,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu kaizer la ceaun:

Curatam varza,o spalam apoi o taiem fasii subtiri.Punem varza intr-un bol si presaram deasupra sare si o amestecam putin,apoi o lasam 10minute sa se inmoaie si sa lase apa.

Taiem ceapa marunt,kaiserul il taiem fasii si punem totul in ceaun,cu putin ulei.Lasam la calit putin,apoi adaugam o cana de apa si mai lasam pe foc vreo 10minute.Scoatem ceapa si kaiserul din ceaun si punem varza bine stoarsa de apa si amestecam bine,adaugam putin piper si foile de dafin si lasam pe foc inca 10minute,amestecand din cand in cand pana se inmoaie varza.Adaugam boiaua si sucul de rosii,mararul,omogenizam bine si rasturnam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 15minute pana varza se rumeneste frumos si scade zeama.

Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu kaizer la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

ela 1

01.11.2010, 17:21

Mena,sigur am sa te chem

ela 1

01.11.2010, 17:22

Adinacarla,ma pun sa mai fac daca ai venit la masa,nu te pot lasa nemancata

ela 1

01.11.2010, 17:23

Nadina nu mai bantui noaptea pe net,bantui prin casa,fac curatenie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic-garnitura