Rulada aperitiv cu stir rosu

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2014 | 3698 vizualizari

COMENTARII (16)

Lia_ 1

20.07.2014, 08:33

Asta e o mare nedumerire pt ca nu stiu stir rosu. Este ruda cu stirul pe care il pasc animalele? Este acelasi si nu stiu eu ca e comestibil? Ce gust are? Este acrisor? Foarte interessant

dantes 1

20.07.2014, 08:42

Interesant

Valclaudia 1

20.07.2014, 08:52

Eu nu stiu ce stir pasc animalele. Dar stiu ca stirul asta folosit de mine nu se diferentiaza nici la culoare, nici la gust de loboda rosie.

Lia_ 1

20.07.2014, 08:53

AM INTELES

Bunica 1

20.07.2014, 09:16

Interesant!

Constelatialeu 1

20.07.2014, 09:17

Mie imi place ciorba de stir,sa fie rece si sa o mananc cu ceapa...

MotanLaOale 1

20.07.2014, 10:37

portiadelumina 1

20.07.2014, 11:17

E ştir verde (porcesc) şi ştir roşu, comestibil. Şi la noi se foloseşte (în special la ciorbe) cel roşu. Fain!

alilianaa 1

20.07.2014, 11:40

bun, bun

deyutzky 1

20.07.2014, 12:11

like!

Rocsi 1

20.07.2014, 12:18

Nu am mai mancat, dar arata bine

simona72 1

20.07.2014, 13:02

Bravo Clau!! Esti tare inventiva!! Nu am manca, dar sunt sigura ca e tare bun!!

Cris2711 1

20.07.2014, 13:42

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:22

Nici eu nu am mancat niciodata, dar cred ca e super buna!

Corinuta 1

21.07.2014, 11:24

tare buna cred ca e!

Panacris 1

27.07.2014, 18:06

No, de știrul ăsta chiar nu am auzit,) Ar fi mai fain, dacă ai posta și o foto cu produsul brut pentru noi, cei neștiturori

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de gulas