Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2015 | 2593 vizualizari

 

O rulada delicioasa cu care putem impresona pe oricine.

 

INGREDIENTE

  • 0.500 g pulpa de porc
  • 300 g cascaval
  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor:

Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le asezam pe un platou pentru a forma rulada.


Am asezat prima bucata de carne si pe celelalte le-am petrecut cate putin una peste alta. In mijloc am adaugat felii de cascaval de-a lungul feliilor de carne. Am adaugat si bucatile de carnati.Am acoperit carnatiul cu marginile de la carne si am format o rulada pe care am prins-o cu doua bete de frigarui.


Rulada se aseaza intr-o tava si o stropim cu uleiul de masline si vin si o da-m la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.

2

cand este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca ca sa o putem taia.

3

putem umple si cu ciuperci, sunca sau ce altceva dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

19.05.2015, 08:30

Buuun de tot!

reisnaor_2006 1

19.05.2015, 10:04

multumesc

dantes 1

19.05.2015, 10:41

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi