Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2015 | 1250 vizualizari

 

O rulada delicioasa cu care putem impresona pe oricine.

 

INGREDIENTE

  • 0.500 g pulpa de porc
  • 300 g cascaval
  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor:

Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le asezam pe un platou pentru a forma rulada.


Am asezat prima bucata de carne si pe celelalte le-am petrecut cate putin una peste alta. In mijloc am adaugat felii de cascaval de-a lungul feliilor de carne. Am adaugat si bucatile de carnati.Am acoperit carnatiul cu marginile de la carne si am format o rulada pe care am prins-o cu doua bete de frigarui.


Rulada se aseaza intr-o tava si o stropim cu uleiul de masline si vin si o da-m la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.

2

cand este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca ca sa o putem taia.

3

putem umple si cu ciuperci, sunca sau ce altceva dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

19.05.2015, 08:30

Buuun de tot!

reisnaor_2006 1

19.05.2015, 10:04

multumesc

dantes 1

19.05.2015, 10:41

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salata aperitiv spaniola