Rulada cu crema de lapte si ciocolata

de Miha in Prajituri, 5 Noi 2010 | 8477 vizualizari

COMENTARII (74)

Bunica 1

08.11.2010, 13:03

Mihaaaaa! La multi ani ! Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de frumoasa ta familie !

Pasiune pentru bucatarie 1

08.11.2010, 16:25

la multi ani miha sa vedem cu ce ne servesti

Sylvia 1

08.11.2010, 18:04

LA MULTI SI TOT CE ITI DORESTI TU SA TI SE INDEPLINEASCA ( si noua sa ne faci bunatati in continuare )

Irina 1

08.11.2010, 22:25

La multi ani, Miha! Viata frumoasa si numai bucurii alaturi de ai tai!

Mitinita 1

09.11.2010, 07:45

si desert tot la tine as vrea!

Miha 1

09.11.2010, 10:33

Multumesc mult de urari!

Adinacarla 1

09.11.2010, 10:37

La Multi Ani!!! pentru ieri scuze intarzierea
Frumoasa rulada felicitari

vanilla 1

09.11.2010, 16:27

FFF BINE ARATA MIHA
SI LA MULTI ANI CU INTARZIERE

Laly 1

09.11.2010, 22:55

Draga Miha dupa cum vezi nu cred ca mai ai nevoie de cuvinte.Stii ca toata lumea te iubeste si te apreciaza.Sper ca nu sunt ultima care iti ureaza La Multi Ani cu sanatate

silvi0ara 1

09.11.2010, 23:32

Miha draga,sa treiesti sa fi fericita si sa ne incanti mereu cu retetele tale minunate.LA MULTI ANI!

gaby_duceag 1

09.11.2010, 23:36

HMM, tu MiHA TU, IO N-AM FOST AICI, M-AM LASAT ASTEPTATA CA VEDETELE). LA MULTI ANI TU MIHA TU!!! Sa cresti mare, s-asculti parintii si sa nu care cumva sa stai de vorba cu golanii)).
ps. Parca asta trebuia sa-ti urez, nu?))))

Ina 1

10.11.2010, 08:15

Gaby
Miha, am facut o pauza de campanie si am mai trecut si eu pe aici.....
La Multi Ani !!!!!!!!!!!!!!

Miha 1

10.11.2010, 10:51

Multumesc fetelor!
Iu iu iu...ce bine e cand mai primesti urari si dupa cateva zile.

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 10:55

Daca zici ca-i bine atunci primeste -le te rog si de la mine.................la multi ani ! .....................

Miha 1

10.11.2010, 11:07

Multumesc Medi!

ionix 1

15.11.2010, 17:32

5 noiembrie 2010- ultima reteta postata
azi este 15 noiembrie- VREM RETETE NOI ) numa' eu am voie sa tratez lumea cu chestii expirate

Miha 1

16.11.2010, 10:01

Ionixule drag...

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 16:22

ionix 1

24.11.2010, 19:12

19 zile

Sylvia 1

03.12.2010, 19:16

Pai chiar asa ne lasi flamanzi ?

ionix 1

13.12.2010, 09:23

aşa zic şi eu... nu-i este milă de noi

ionix 1

13.12.2010, 21:18

*waiting*

gaby_duceag 1

14.12.2010, 18:01

bai, chiar asa mult va tine rulada asta?))))

ionix 1

15.12.2010, 10:40

Gaby, Miha ne ţine pe expirate... o ia pe urma mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire