Rulada cu crema de vanilie

de Angelina_Elena in Prajituri, 28 Oct 2011 | 7389 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

28.10.2011, 16:30

buna buna

aziz 1

28.10.2011, 16:34

yammmmmmm

Lau 1

28.10.2011, 18:01

servesc si de aici

diaconta 1

28.10.2011, 18:01

ce frumos ti-a iesit mie nu-mi prea iese frumos rulada

LUK 1

28.10.2011, 18:07

frumoasa si buna buna

MIUTA 1

28.10.2011, 18:12

Super faina si buna

Rocsi 1

28.10.2011, 19:42

ti-a iesit bine de tot

mirela0911 1

28.10.2011, 20:10

iau si eu o felie

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:49

Motan,Aziz multumesc mult

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:50

Sufletista,Mirela serveste-va linistite

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:51

Diaconta multumesc tare mult am facut si eu odata un blat de pandispan dupa alta reteta si mi sa rupt cand sa rulez...in schimb acest blat sa rulat chiar usor si nu sa rupt deloc

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:52

Luk,Miuta multumesc mult

Angelina_Elena 1

28.10.2011, 20:53

Rocsi iti multumesc tare mult

Sanda s 1

29.10.2011, 13:05

delicioasa,arata super bine!

Angelina_Elena 1

29.10.2011, 13:08

Sanda multumesc tare mult

Cris2711 1

29.10.2011, 14:58

savuroasa

Angelina_Elena 1

29.10.2011, 19:17

multumesc Cris

jolygina 1

30.10.2011, 09:57

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:40

O bunatate desi eu nu iubesc prafurile la plic...

Angelina_Elena 1

30.10.2011, 19:50

Jolygina,Ruxy multumesc eu folosesc cand trebuie sa fac ceva rapid si sunt in criza de timp

kamy 1

02.11.2011, 19:38

ce bn arata

Angelina_Elena 1

05.11.2011, 20:48

multumesc Kamy

Laura Alexia 1

07.11.2011, 13:23

delicioasa si frumoasa rulada

Angelina_Elena 1

26.11.2011, 16:58

Alina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si visine