Rulada cu gem de capsuni si frisca

de Miha in Prajituri, 1 Iun 2010 | 12274 vizualizari

COMENTARII (18)

ela 1

01.06.2010, 00:49

capsuni si frisca?wow ce buna o fi rulada

Miha 1

01.06.2010, 00:50

E buna Ela...Mai ales a doua zi. Si mai ales cand e pe terminate. )

susu 1

01.06.2010, 07:36

super combinatia gem si frisca yammy. am un gem nemtesc de capsuni super care tocmai bun pt rulada asta

Ina 1

01.06.2010, 08:25

excelente

mena29 1

01.06.2010, 08:36

arata excelent

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 08:50

Rocsi 1

01.06.2010, 11:01

vreau si euuuuuuuuu/////te rog

madi_marin 1

01.06.2010, 12:21

ce bine arata.... cred ca e foarte gustoasa....

mikaela 1

01.06.2010, 12:45

arata f bine,sigur am sa o incerc

mikaela 1

01.06.2010, 12:50

blatul cand il rulezi nu se rupe?

Miha 1

01.06.2010, 12:53

Multumesc tuturor! va servesc pe toate cu cate felii vreti.

Miha 1

01.06.2010, 12:55

Mikaela, blatul este subtire si pufos. Daca il rulezi incet si cu atentie, nu se rupe. A mai crapat f putin prin unele locuri, dar nesemnificativ.

mikaela 1

01.06.2010, 12:57

mersi mult pt raspuns ,am scris multe retete de -ale tale toate sunt bune si gustoase

Miha 1

01.06.2010, 12:57

Aaaa...daca blatul iti iese prea tare (incerci intr-o margine si vezi daca se poate rula) , in momentul in care il rastorni pe foaia de copt presarata cu zahar, il lasi putin intre cele 2 foi, acoperit cu un prosop, sa se abureasca. Se va inmuia si va fi numa bun de rulat.

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:09

O bunaciune,vreau si eu o feliuta dupa cum arata,cred ca este foarte frageda si foarteeeeee dulce.Felicitari si 5 furculite.

rivka 1

01.06.2010, 20:49

Deci miha arata super! ca tot ce faci.
Intru aici sa-ti spun ca eu de fiecare data cand merg in Ro recitesc La Medeleni (o citeam cand eram mica in f vacanta de vara imi placea de atunci foarte foarte mult) si acolo tot mananca ei la mosie cataif cu frisca, de-mi lasa gura apa dar nu stiu ce si cum.
ia pune tu o reteta de cataif cu frisca te rog ca tu le stii pe toate.

Miha 1

01.06.2010, 21:18

Iote aici Rivka http://bucataras.ro/retete/851/cataif-cu-frisca.html Are Miha de toate.

Roxana 1

02.06.2010, 21:30

ooo ce fain, mai cami scapase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Piknic