Rulada cu gem de gutui si nuci

de Dana_Retetegg in Prajituri, 1 Dec 2010 | 8311 vizualizari

 

Cea mai buna rulada pe care am mancat-o vreodata!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri faina
  • coaja de lamaie (din lipsa de alte esente)
  • un praf de sare
  • gem de gutui (puneti cat de mult vreti in functie de preferinte)
  • 100 gr nuci
  • glazura de ciocolata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de gutui si nuci:

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar pana s-a topit zaharul. Am adaugat coaja de lamaie si faina.

Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare. Consistenta albusurilor trebuie sa fie asemanatoare cu a spumei de frisca. Am amestecat apoi albusurile cu galbenusurile si faina.

Cand s-a omogenizat compozitia am adaugat-o in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Am lasat 10 minute in cuptor la foc potrivit.

Am desprins cu grija marginile ruladei de tava si am rasturnat-o pe un prosop umed.

Am pus pe foaia de rulada gem de gutui si nuci macinate.

Peste rulada am pus glazura de ciocolata si am lasat-o sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de gutui si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

giuliana 1

01.12.2010, 13:35

parca as servi o feliuta

Rocsi 1

01.12.2010, 18:16

mmm..buna

MotanLaOale 1

02.12.2010, 12:58

tot ce este cu gutui e bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem