Rulada cu inghetata capuccino

de alldaycooking in Dulciuri, 2 Aug 2012 | 1788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pandispan:
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar brun
  • 3 linguri faina
  • Inghetata:
  • 100 gr ciocolata alba cu capuccino
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • Philadelphia cu Milka
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu inghetata capuccino:

Pentru pandispan am batut spuma cele 3 albusuri, am adaugat treptat zaharul brun, apoi galbenusurile si in final am pus faina si am amestecat usor. Am copt la 180 de grade Celsius timp de 12 minute.


Pentru inghetata am pus galbenusurile, laptele si ciocolata rupta bucati la bain marie si am amestecat cu ajutorul telului. Am tinut pe aburi pana cand s-a ingrosat putin crema.


Albusurile le-am batut spuma pe aburi, apoi le-am adaugat la crema de ciocolata.



Smantana pentru frisca am batut-o putin, doar pentru a se mai ingrosa putin, apoi am amestecat-o cu crema de ciocolata.



Din pandispan am taiat o fasie pentru a putea intra in tava de chec, marginile asa cum se vede imbraca peretii tavii.



Am turnat din crema pentru a acoperi pandispanul, am acoperit cu o felie de pandispan,



am turnat din nou crema si iarasi am acoperit cu pandispan.



Am continuat pana cand s-a terminat crema si am asezat ultima fasie de pandispan.



Am lasat la congelator peste noapte. A doua zi am scos din forma si am imbracat rulada cu Philadelphia cu ciocolata Milka.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu inghetata capuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

03.08.2012, 16:58

bun,bun

alldaycooking 1

03.08.2012, 17:07

iri_iri 1

13.08.2012, 05:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clopotei cu nuca, portocala si ciocolata