Rulada cu pateu

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 8952 vizualizari

 

By Ancuta,eu am modificat putin umplutura,

 

INGREDIENTE

Blat

  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • frunze de patrunjel

Umplutura

  • 200 g pateu
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 100 g sunca
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pateu:

Blat-topim untul la foc mic dupa care adaugam toata faina si amestecam bine,

Adaugam treptat laptele rece,amestecand continuu,punem din nou pe foc si adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare,potrivim de sare dupa gust si omogenizam,

Turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,asezam frunze de patrunjel deasupra si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testtul cu scobitoarea,

Cand este gata rulada o rasturnam peste alta foaie de copt si rulam bine,

Umplutura-mixam bine untul la temperatura camerei,adaugam mustarul,sare si piper dupa gust,ardeiul tocat marunt,sunca taiata si patrunjelul tocat,amestecam bine,

Desfacem rulada si intindem umplutura pe toata suprafata,

Rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la rece pana in momentul serviri,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci