Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 24285 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: apertiv ciuperci umplute, ciuperci champignion, cascaval, ceapa, usturoi, retete Aperitive / Garnituri
Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.
Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.
de Ksenya 5
de trifadalia 4
de Angelina_Elena 4
de Zamfira 5
Michelle 1
elena1988 1
nicu063 1
Cu rosia ce facem?
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Adele 5
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
pe 07.06 la 16:43
pe 07.06 la 15:08
de laura_n 7
pe 07.06 la 14:30
pe 05.06 la 00:13
pe 04.06 la 23:38
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
violeta30 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
business 1
Constelatialeu 9
3304 puncte
oanapl 7
1009 puncte
trifadalia 4
420 puncte
mihaelar63 9
399 puncte
abstract01 1
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Panacris 9
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!