Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 25599 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: apertiv ciuperci umplute, ciuperci champignion, cascaval, ceapa, usturoi, retete Aperitive / Garnituri
Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.
Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.
de Bucataras 6
de laura_n 7
de janet 1
de Angelina_Elena 2
Michelle 1
elena1988 1
nicu063 1
Cu rosia ce facem?
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de RODIMUR 8
de Catalina L 8
de oanapl 7
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:25
pe 17.03 la 09:15
pe 16.03 la 09:59
de vasimur 4
pe 15.03 la 18:34
pe 15.03 la 17:42
8 comentarii
de Ksenya 5
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
oanapl
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1812 puncte
vasimur 4
1374 puncte
Ksenya 5
1145 puncte
RODIMUR 8
1117 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!