Rulada cu spanac si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 14255 vizualizari

 

un aperitiv foarte usor de preparat ,aspectuos si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac (eu am pus congelat)e mai bun proaspat
  • 2 oua
  • felii de sunca 150g foarte subtiri taiate
  • 200gr cascaval ras
  • 1 lingura de unt
  • 1 cutie crema de branza
  • folie trasnparenta
  • folie aluminiu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si sunca:

Se toaca spanacul daca e congetal si se amesteca cu ouale, se face ca  o pasta.

Se ia o folie de hartie pt copt si se unge bine cu unt,dupa care se intinde spanacul pasta apoi se pune cascavalul ras si se da tava la cuptor aproximativ 15 minute pana se topeste bine cascacvalul (sa nu se rumeneasac,ci doar sa se topesca bine) cand e gata se scoate si se lasa la racit.

Cand foaia de spanac e rece se unge bine cu crema de branza apoi se pun feliute de sunca, din nou crema de branza ,dupa care cu ajutorul hartiei de copt se ruleaza cat de cat stans.Se transfera pe o folie transparenta, se stange bine apoi se pune pe o folie de aluminiu si aceasta se strange bine dupa care se da rulada la rece pana a doua zi.

Se taie feliute de 1-1,5 cm si se servesc ca si aperitiv sau langa o friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

danis 1

18.08.2010, 14:05

diaconta 1

25.10.2010, 19:34

mult mai bine arata rulada ta si cred ca reteta asta mi-ar placea mai mult

mony83 1

07.09.2011, 08:35

ciao Nadina,foarte buna pare a fi rulada facuta de tine,multumesc de reteta ,o voi pregati chiar astazi.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu mousse de ton