Rulada cu spanac si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 8196 vizualizari

 

un aperitiv foarte usor de preparat ,aspectuos si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac (eu am pus congelat)e mai bun proaspat
  • 2 oua
  • felii de sunca 150g foarte subtiri taiate
  • 200gr cascaval ras
  • 1 lingura de unt
  • 1 cutie crema de branza
  • folie trasnparenta
  • folie aluminiu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si sunca:

Se toaca spanacul daca e congetal si se amesteca cu ouale, se face ca o pasta.


Se ia o folie de hartie pt copt si se unge bine cu unt,dupa care se intinde spanacul pasta apoi se pune cascavalul ras si se da tava la cuptor aproximativ 15 minute pana se topeste bine cascacvalul (sa nu se rumeneasac,ci doar sa se topesca bine) cand e gata se scoate si se lasa la racit.


Cand foaia de spanac e rece se unge bine cu crema de branza apoi se pun feliute de sunca, din nou crema de branza ,dupa care cu ajutorul hartiei de copt se ruleaza cat de cat stans.Se transfera pe o folie transparenta, se stange bine apoi se pune pe o folie de aluminiu si aceasta se strange bine dupa care se da rulada la rece pana a doua zi.


Se taie feliute de 1-1,5 cm si se servesc ca si aperitiv sau langa o friptura

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

danis 1

18.08.2010, 14:05

diaconta 1

25.10.2010, 19:34

mult mai bine arata rulada ta si cred ca reteta asta mi-ar placea mai mult

mony83 1

07.09.2011, 08:35

ciao Nadina,foarte buna pare a fi rulada facuta de tine,multumesc de reteta ,o voi pregati chiar astazi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca din creier