Spirale cu sunca si cascaval

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2013 | 3486 vizualizari

 

Le-am facut de ziua mea si s-au mancat super rapid. Si m-am dat mare si cu cadoul meu frumos :x , tava cu cosulet primita de la Gabita :x

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 3 felii cascaval Gouda
  • 2.5 felii sunca
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu sunca si cascaval:

Intindem foaia decongelata de foietaj pe masa de lucru tapetata cu faina.

Ungem foaia cu galbenusul de ou apoi asezam feliile de cascaval si sunca.

Rulam foaia si taiem cu un cutit cu lama ascutita, rulouri de 1.5- 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si servim calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Spirale cu sunca si cascaval-0
Spirale cu sunca si cascaval-1
Spirale cu sunca si cascaval-2

COMENTARII (51)

Raluca57

Raluca57 1

12.01.2013, 23:25

Multumesc de raspuns si scuze pt intrebarea caraghioasa de "incepatoare". Stiam si eu ca un tort/prajitura se poate taia in cate parti vreau, dar depinde de inaltimea blatului, deci de dimensiunea tavii. Iar daca blatul prajiturii este prea subtire, se poate f bine taia in 3 (dar bucati, nu suprafete). Din cele doua poze nu era chiar atat de clar.
M-am gandit ca aceste bloguri de retete se adreseaza si "incepatoarelor" nu doar unui cerc de specialiste care se felicita intre ele.
Numai bine, Raluca

T I M E A

T I M E A 1

13.01.2013, 00:04

Raluca nu inteleg supararea sincer. Am raspuns frumos si explicam ca nu dooar un tort se taie in trei asa cum intrebi tu. La reteta am scris "Blatul il taiem in trei", nu inteleg ce nu se intelege sincer. Imi cer scuze daca te-a deranjat raspunsul meu, doar vroiam sa ajut si sa subliniez ca orice tort/prajitura se poate taia in cate vrei tu. Reteta mea am facut-o cum am vrut dar tu poti taia in cate vrei tu. Si nu nu este un loc unde doar ne felicitam. Eu felicit doar stric ce imi place. Daca o sa mai stai pe aici o sa vezi ca e un site placut si vesel unde nu se accepta critica . Cu drag iti raspund la ceva la ce nu e clar. Noapte buna

Constelatialeu

Constelatialeu 1

08.02.2013, 18:00

Bunute !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!