Rulada de biscuiti

de Miha in Prajituri, 1 Dec 2009 | 9213 vizualizari

COMENTARII (13)

Oana 1

02.12.2009, 00:34

Mmmmmm, ce bine arata!

Michelle 1

02.12.2009, 07:48

Miha 1

02.12.2009, 11:31

Oana, si bun!

Miha 1

02.12.2009, 11:32

Michelle, multumesc! Multumesc si pentru reteta de lapte condensat. E super pt prajituri.

liana_geicu 1

02.12.2009, 12:42

si eu mancam in copilarie rulada asta, dar fara bombonele! este foarte buna, zilele trecute ma gandeam si eu la ea, dar tu mi-ai luat-o inainte

Miha 1

02.12.2009, 16:39

Liana, asteptam si varianta ta.

Teo 1

02.12.2009, 20:18

cand nu avem chef de copt e numai buna;eu dupa ce i-am dat glazura de ciocolara o ''tavalesc'' prin nuca prajita ,macinata;bravo!

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:40

mmm ce bunatate

Michelle 1

02.12.2009, 20:42

deci ai incercat reteta de lapte condensat,sa inteleg,nu?ma bucur ca iti place!

rivka 1

02.12.2009, 20:48

ce bine arata...cum ai facut de nu s-a innegrit banana? sau ai facut poza imediat?
cu lapte normal oare nu iese la fel? eu nu stiu ce e de fapt laptele condensat? cel ce se pune in cafea????

Miha 1

02.12.2009, 22:46

Da Michelle, am incercat-o. Link-ul din reteta e catre reteta ta.

Miha 1

02.12.2009, 22:48

Rivka, pozele sunt facute dupa ce-am taiat rulada, dar nu-mi mai aduc aminte la ce interval. Eram prea in priza atunci ca sa-mi aduc aminte. Dar s-a pastrat destul de bine pana au venit invitatii.

Miha 1

02.12.2009, 22:51

Aaa...reteta iese si cu lapte simplu, dar adaugi zahar. Laptele condensat pt prajituri nu e acelasi lucru cu cel ce se pune in cafea. E ca o crema, grosut si dulce. E bun de-l mananci cu lingura direct din cutie. Exista si in varianta caramelizata, care e o nebunie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru Craciun