Rulada de biscuiti

de Miha in Prajituri, 1 Dec 2009 | 8352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti obisnuiti
  • 350 ml lapte condensat
  • 50 g unt
  • 20 g cacao neagra
  • 100 g nuca
  • banane
  • bombonele colorate pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti:

Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat.

Compozitia rezultata am intins-o pe o folie de aluminiu bine unsa cu unt. Am pus banane de-a lungul foii si am rulat cu ajutorul foliei de aluminiu.

Am pus deasupra putina glazura de ciocolata si am presarat cu bombonele colorate. Am dat la frigider pana s-a intarit glazura.

 

TIPS-URI

1

bombonelele colorate se pot inlocui cu nuca macinata sau nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Miha 1

02.12.2009, 22:46

Da Michelle, am incercat-o. Link-ul din reteta e catre reteta ta.

Miha 1

02.12.2009, 22:48

Rivka, pozele sunt facute dupa ce-am taiat rulada, dar nu-mi mai aduc aminte la ce interval. Eram prea in priza atunci ca sa-mi aduc aminte. Dar s-a pastrat destul de bine pana au venit invitatii.

Miha 1

02.12.2009, 22:51

Aaa...reteta iese si cu lapte simplu, dar adaugi zahar. Laptele condensat pt prajituri nu e acelasi lucru cu cel ce se pune in cafea. E ca o crema, grosut si dulce. E bun de-l mananci cu lingura direct din cutie. Exista si in varianta caramelizata, care e o nebunie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta