Rulada de biscuiti

de Miha in Prajituri, 1 Dec 2009 | 10156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti obisnuiti
  • 350 ml lapte condensat
  • 50 g unt
  • 20 g cacao neagra
  • 100 g nuca
  • banane
  • bombonele colorate pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti:

Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat.

Compozitia rezultata am intins-o pe o folie de aluminiu bine unsa cu unt. Am pus banane de-a lungul foii si am rulat cu ajutorul foliei de aluminiu.

Am pus deasupra putina glazura de ciocolata si am presarat cu bombonele colorate. Am dat la frigider pana s-a intarit glazura.

TIPS-URI

1

bombonelele colorate se pot inlocui cu nuca macinata sau nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Miha 1

02.12.2009, 22:46

Da Michelle, am incercat-o. Link-ul din reteta e catre reteta ta.

Miha 1

02.12.2009, 22:48

Rivka, pozele sunt facute dupa ce-am taiat rulada, dar nu-mi mai aduc aminte la ce interval. Eram prea in priza atunci ca sa-mi aduc aminte. Dar s-a pastrat destul de bine pana au venit invitatii.

Miha 1

02.12.2009, 22:51

Aaa...reteta iese si cu lapte simplu, dar adaugi zahar. Laptele condensat pt prajituri nu e acelasi lucru cu cel ce se pune in cafea. E ca o crema, grosut si dulce. E bun de-l mananci cu lingura direct din cutie. Exista si in varianta caramelizata, care e o nebunie.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Un dulce de post