Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco

de mirela0911 in Porc, 29 Ian 2017 | 2095 vizualizari

 

Fie ca se serveste calda, fie rece, este foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper dupa gust
  • 2 lg pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii branza topita Delaco
  • masline negre
  • ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco:

Intr-un vas, se amesteca carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine, apoi se ia carnea si se pune pe o bucata de hartie de copt. Se intinde cu ajutorul mainilor sau al sucitorului sub forma de dreptunghi.


Se asaza peste carne, feliile de sunca, iar deasupra, se pun feliile de branza. Se presara masline negre feliate si ardei gras rosu taiat cubulete. Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza carnea pe lungime, apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.


Se da la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra si este facuta. Se taie putin din ea si se gusta. Daca este gata, se poate scoate din cuptor.


Se poate servi atat ca aperitiv, cat si ca fel principal, alaturi de ganitura preferata!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea tocata se poate prepara dupa propria reteta de chiftele.

2

Cat este calda, se taie destul de greu in sensul ca, nu va avea un aspect la fel ca atunci cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

30.01.2017, 20:07

Cat de buna este aceasta rulada!

mirela0911 1

30.01.2017, 20:42

Va multumesc!

miki_a 1

30.01.2017, 23:08

Apetisanta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc