Rulada de legume

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 3620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru doua rulade:
  • 200 de grame de sfecla rosie,
  • 200 de grame de varza rosie,
  • 200 de grame de morcovi,
  • 1 kilograme de ciuperci champignon,
  • 200 de grame de telina
  • 1 ardei gras mare (100 sau mai mult de 100 de grame).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de legume:

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se adauga legumele(ardeiul spalat, curata si taiat bucatele, telina spalata taiata bucatale, ciupercile spalate, taiate pestisori, morcovul taiat bucatele mici si sfecla rosie). Se calesc rapid. Se adauga sare si piper.

Dupa ce s-au calit, se prepara foile pentru aluat. Din 2 iaurturi degresate, putina drojdie, faina si 2 oua se fac doua foi se aluat. Acestea se umplu cu legumele calite doar dupa ce legumele s-au racit, altfel nu se poate rula.

Dupa ce s-au modelat ruladele, se baga intr-o tava pentru cuptor, unde vor sta 40 de minute, la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

Rocsi 1

02.02.2012, 21:14

bine ai venit!!!

Lau 1

03.02.2012, 08:41

bun venit

RuxyRux 1

03.02.2012, 21:31

Imi place mult

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv triunghiuri cu branza