Chiftelute din piept cu dovlecel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 4490 vizualizari

 

sunt niste chiftelute grozave ,pe care vi le recomand cu toata caldura

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata curcan (sau pui ce va place)
  • 500 g dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper alb
  • 1 caciulie de usturoi
  • patrunjel verde
  • ulei pt prajit
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri de faina alba pline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din piept cu dovlecel:

Se rade sau se toaca dovlecelul spalat si necuratat.Se amesteca cu carnea tocata,se pun ouale,sare,piper,usturoiul pisat, patrunjel verde, faina si pesmetul.

Se amesteca foarte bine compozitia dupa care se fac chiftelute  mai mari sau mai mici si se prajesc in ulei foarte bine incins.

Se servesc atat calde cat si reci

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei cu garnitura de legume