Oua umplute cu somon afumat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte de consistenta tare
  • 100 g crema de branza Philadelphia
  • 20 g unt
  • 1/2 lingurita hrean ras
  • 1 lingura maioneza
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 100 g somon afumat
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
  • pentru decor
  • icre rosii si marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu somon afumat:

Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.


Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:05

Multumesdc mamaieelena!

divainbucatarie 1

03.05.2011, 16:06

Multumesc Elena!

Alina26 1

24.04.2013, 18:47

ce bine arataa..!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Oua prepelita vopsite