Rulada de omleta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 5674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g philadelphia
  • 50 g rucola
  • 6 felii mortadella
  • 4 lg parmezan ras
  • sare
  • nucsoara 1/2 de lingurita
  • piper
  • 1 lg ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

1.Incingem cuptorul la 170°.


2.Batem ouale cu sare si nucsoara,cu ajutorul unui tel.Adaugam parmezan si mai batem putin.


3.Intr-o tava de 36 cm pe 27 cm,punem hartie de copt si punem compozitia obtinuta.Bagam la cuptor pentru 12-15 minute.


4.Cand e gata,o scoatem si o invartim si lasam sa se raceasca.


5.Intr-un bol punem philadelphia cu piper si lingura de ulei de masline si mestecam. Punem deoparte.


6.Cand s-a racit o desfacem usor si o transfram pe o pelicula transparenta.


7.Intindem crema de branza,apoi rucola (spalata si uscata inainte),felile de mortadela si invartim.O lasam le rece o ora inainte de a o servi.


O taiati rondele....si pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

25.06.2013, 22:55

Ce aspect frumos

roxana_simona 1

26.06.2013, 00:30

super

Alina26 1

26.06.2013, 10:23

ms...ms...ms..ms...ms...mult bucatarasi!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara rulata