Rulada de pui cu cascaval

de Miha in Pui, 28 Apr 2009 | 9222 vizualizari

 

O idee pentru masa de seara...Sau poate pentru pranz...de ce nu?

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 100 g cascaval feliat
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri pesmet
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza.

Asezam feliile de cascaval deasupra si rulam cat mai strans posibil.Fixam ruloul obtinut cu o scobitoare.

Oulale le batem bine cu putina sare si lingura de faina.Ungem bine rulourile cu acest amestec,dupa care le tavalim prin pesmet,din abundenta. Presam si cu mana daca este necesar.

Le punem intr-un vas yena,uns cu unt si dam la cuptor,pana se rumenesc bine deasupra.

Se pot servi cu o garnitura la alegere,noi i-am preferat simpli,cu salata verde cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

29.04.2009, 16:02

Irina,macar la poze ma pricep si eu...

Multumesc de aprecieri! Pup!

epurasha2bb 1

12.04.2010, 10:46

bai mihule tu ma faci sa-ti execut toate retetele ! trecut la favorite!

Miha 1

12.04.2010, 11:16

Spor la treaba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu pesmet si susan