Rulada de pui cu omleta

de Rocsi in Pui, 23 Mai 2015 | 6547 vizualizari

 

Cand sunteti in pana de idei si nu mai stiti ce sa pregatiti bun, va recomand aceasta rulada. Se face repede, este economica si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 jumatati piept de pui fara os
  • 4 oua
  • 1 ceapa verde
  • 2 felii mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa rozmarin
  • 3 linguri suc de rosii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu omleta:

Intai pregatim doua omlete. Ceapa verde o curatam, o taiem rondele. Batem spuma doua oua, cu un praf de sare si piper. Adaugam jumatate din ceapa verde, amestecam. Ungem o tigaie mica cu ulei, o incingem, punem amestecul de oua. Rumenim omleta, apoi o intoarcem usor cu o paleta sa nu se rupa, o rumenim si pe cealalta parte. La fel procedam si cu cealalta. Jumatatile de pui le spalam, le stergem cu un servetel. Le batem cu un ciocan de snitele, presaram sare, piper, boia dulce pe toate partile.

Punem pe fiecare bucata cate o omleta. Taiem bucati mai lungi mozzarella, asezam deasupra. Rulam strans fiecare rulada, prindem cu scobitori in caz de ce stau bine prinse. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ruladele, presaram rozmarin, le rumenim pe toate partile, focul sa fie portivit. Sucul de rosii il amestecam cu o canita de apa, il punem in tigaie. Lasam sa scada la foc potrivit sosul, timp in care tot invartim ruladele, ajutandu-ne de un cleste de bucatarie.

Cand sunt gata, le scoatem pe un platou. Le portionam si servim. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Rocsi 1

31.05.2015, 13:39

Corina, multumesc

Xandrinne 1

01.06.2015, 11:43

Am trecut-o la favorite

Rocsi 1

02.06.2015, 09:34

Multumesc Xandrine. Am observat ca iti plac ruladele mele si ma bucur mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana