Rulada de pui cu spanac si cascaval

de madi_marin in Pui, 25 Apr 2016 | 1094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 250 g spanac congelat
  • 4 felii subţiri de caşcaval
  • 12 felii subţiri de bacon
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac si cascaval:

Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc în puţin ulei.


Se adaugă spanacul decongelat şi scurs. Se lasă la foc mic amestecând continuu pentru câteva minute, după care se adaugă puţină apă şi se lasă să scadă.


Ouăle le batem ca pentru omletă şi le adăugăm în spanacul de pe foc. Omogenizăm compoziţia şi o potrivim de gust cu sare şi piper.


Pieptul dezosat îl tăiem în doi lobi. Pe fiecare îl întindem în foaie pe care o condimentăm după gust, apoi punem câte două felii de caşcaval şi umplutură, apoi rulam strâns şi împachetăm în bacon. Fixăm cu scobitori si punem rulourile la rumenit într-o tigaie cu ulei până capătă culoare.


Mutăm într-un vas termorezistent şi le mai dăm la cuptor la foc mediu 10-12 minute.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

26.04.2016, 21:14

Cat de faina ti-a iesit!

RuxyRux 1

02.05.2016, 23:23

Arata senzatie!

Camelya 1

12.05.2016, 12:09

Ce preparat delicios si ce prezentare frumoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de mustar