Rulada de somon fume cu urda si andive

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 6519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g file de somon afumat
  • 250g urda proaspata
  • 4 fire ceapa verde
  • 500g andive
  • 1 lamaie
  • 50ml ulei de masline
  • 1 leg.marar
  • 1 lingurita rasa de chimen macinat
  • sare si piper dupa gust

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de somon fume cu urda si andive:

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust.

Omogenizati bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile de peste si rulati. Taiati rondele potrivite ca marime. Se curata si spala andivele, apoi se stropesc cu un amestec facut din uleiul ramas, zeama de lamaie, marar tocat, sare si piper. Serviti rulada se somon cu salata de andive si rondele de paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de somon fume cu urda si andive" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bunica 1

18.02.2010, 20:31

Imi place somonul afumat, dar urda nu e prietena mea. Pot inlocui cu alt fel de branza? Arata super platoul

silvi0ara 1

18.02.2010, 21:33

Bunica,sigur ca poti inlocui cu ce branza iti place tie.Eu mai folosesc un sos din retetele lui jamie oliver cu somon fume foarte bun.

Teo 1

18.02.2010, 22:46

mai maai ,dar bine mai arata platoul!bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti