Rulada de somon fume cu urda si andive

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g file de somon afumat
  • 250g urda proaspata
  • 4 fire ceapa verde
  • 500g andive
  • 1 lamaie
  • 50ml ulei de masline
  • 1 leg.marar
  • 1 lingurita rasa de chimen macinat
  • sare si piper dupa gust

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de somon fume cu urda si andive:

Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust.


Omogenizati bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile de peste si rulati. Taiati rondele potrivite ca marime. Se curata si spala andivele, apoi se stropesc cu un amestec facut din uleiul ramas, zeama de lamaie, marar tocat, sare si piper. Serviti rulada se somon cu salata de andive si rondele de paine prajita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de somon fume cu urda si andive" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Bunica 1

18.02.2010, 20:31

Imi place somonul afumat, dar urda nu e prietena mea. Pot inlocui cu alt fel de branza? Arata super platoul

silvi0ara 1

18.02.2010, 21:33

Bunica,sigur ca poti inlocui cu ce branza iti place tie.Eu mai folosesc un sos din retetele lui jamie oliver cu somon fume foarte bun.

Teo 1

18.02.2010, 22:46

mai maai ,dar bine mai arata platoul!bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac