Drob de miel

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 5973 vizualizari

 

Pentru mine nu exista variatii la drob (de pui, cu ou fiert in mijloc, invelit in aluat etc). E o singura varianta, cea mai buna :) Restul sunt rulade/"checuri" de carne tocata interesante, dar Drobul e numai unul. Asta e reteta de la mama, pe care o facem de ani de zile. Si mereu am fost foarte multumiti de ea.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg organe de miel
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 5 cepe albe
  • 400 gr slanina
  • 6 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel se pun la fiert. Ceapa si usturoiul verzi se taie marunt, iar ceapa alba si slanina cubulete se calesc fara ulei. Cand carnea a fiert, o tocam impreuna cu ingredientele calite. Adaugam apoi ouale si ceapa si usturoiul verzi, condimentam cu sare si piper si amestecam bine.

Turnam umplutura intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incins la 180C pana cand drobul e rumenit bine deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kukibella 1

17.04.2012, 11:35

Panacris 1

17.04.2012, 15:02

Arata bine drobul tau, dar sunt de acord cu Dorin,fara slanina in drob, eventual se poate pune putina carne mai grasa (de pe gat) fiarta de miel, si multa verdeata (ceapa, usturoi si marar proaspat)!

elucubratiiculinare 1

17.04.2012, 16:17

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cighir în prapur