Rulada din albusuri, cu crema de ciocolata si visine

de Merisor in Prajituri, 25 Apr 2014 | 4232 vizualizari

COMENTARII (40)

laura_n 1

25.04.2014, 13:36

eu vreau sa stiu un singur lucru: mai ai sau nu mai ai? ))

laura_n 1

25.04.2014, 13:51

mie nu imi raspunde, sigur nu mai are ))

Merisor 1

25.04.2014, 14:05

Laura, mai fac! )) Muah!

Merisor 1

25.04.2014, 14:07

Multumesc, dragilor!
Oana
Lavi
Pusha
Luana
Criss

simonacallas 1

25.04.2014, 14:10

Asa ceva trebuie gustat, musai Minunata prajitura ai facut

Merisor 1

25.04.2014, 14:15

Simona

Alexandra Burz 1

25.04.2014, 14:58

Ce bunatate

Bunica 1

25.04.2014, 15:07

Asta trebuie gustata,nu ma pot pronunta Rulada cu fructe in blat nu am facut niciodata.Dar cred ca este foarte buna!

Rocsi 1

25.04.2014, 18:54

Super buna!

Lia_ 1

25.04.2014, 19:21

foarte buna

Merisor 1

25.04.2014, 19:30

Va multumesc, tuturor!

gaby_duceag 1

25.04.2014, 19:32

CE BUNA TRE SA FIE!
Eu fug de rulade, ca nu ma pricep )

Merisor 1

25.04.2014, 19:57

Draga de tine, dar ai facut si nu ti-a reusit, sau de ce fugi? )

anca_rm 1

29.04.2014, 09:36

ar fi foarte buna o felie mica la cafeau mea,

Merisor 1

29.04.2014, 10:28

Anca, a fost foarte buna si la cafeaua mea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura parlament