Rulada din piept de curcan

de adriana65 in Curcan, 5 Noi 2009 | 8140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - piept de curcan
  • - sunca presata
  • - kaizer
  • - cascaval
  • - morcov
  • - ardei rosu
  • - sare
  • - piper
  • - unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan:

La aceasta reteta nu dau cantitatile; am luat un piept de curcan si am taiat din el 5 felii mai groase, le-am batut putin cu ciocanul de carne, am condimentat fiecare felie cu sare si piper.

Deasupa fiecarei feii am pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata.

Un morcov l-am taiat bastonase subtiri; la fel am taiat si ardeiul rosu.

Am luat cate putin din fiecare si am pus peste feliile de şuncă.
 Am rulat cat mai strans si am invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care le-am fixat cu ajutorul a doua scobitori.
Am uns un vas de cuptor cu putin unt, am pus morcovul si ardeiul rămas si deasupra am aranjat rulourile. Peste rulouri am ras cascaval, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor .
Dupa 40 de minute am scos folia de aluminiu si am mai lasat rulourile in cuptor 20 minute.
Le-am servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elena1988 1

02.02.2011, 17:15

andreea_angelo 1

10.12.2012, 11:27

bun bun bun bun

adriana65 1

10.12.2012, 18:35

chiar mă gândeam să le prepar de sărbători

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hering cu smantana acra

Hering cu...

ieri la 22:34

Pui cu lamaie si parmezan

de Rux 9

Pui cu lamaie si...

ieri la 18:34

Salata italiana cu creveti si parmezan

de Rux 9

Salata italiana...

ieri la 18:25

Cheeseburger

de Meea 4

Cheeseburger

ieri la 18:24

Drob de vinete

de oanapl 4

Drob de vinete

ieri la 16:47