Rulada din piept de curcan

de adriana65 in Curcan, 5 Noi 2009 | 8388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - piept de curcan
  • - sunca presata
  • - kaizer
  • - cascaval
  • - morcov
  • - ardei rosu
  • - sare
  • - piper
  • - unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan:

La aceasta reteta nu dau cantitatile; am luat un piept de curcan si am taiat din el 5 felii mai groase, le-am batut putin cu ciocanul de carne, am condimentat fiecare felie cu sare si piper.


Deasupa fiecarei feii am pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata.


Un morcov l-am taiat bastonase subtiri; la fel am taiat si ardeiul rosu.


Am luat cate putin din fiecare si am pus peste feliile de şuncă.

Am rulat cat mai strans si am invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care le-am fixat cu ajutorul a doua scobitori.
Am uns un vas de cuptor cu putin unt, am pus morcovul si ardeiul rămas si deasupra am aranjat rulourile. Peste rulouri am ras cascaval, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor .

Dupa 40 de minute am scos folia de aluminiu si am mai lasat rulourile in cuptor 20 minute.

Le-am servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

elena1988 1

02.02.2011, 17:15

andreea_angelo 1

10.12.2012, 11:27

bun bun bun bun

adriana65 1

10.12.2012, 18:35

chiar mă gândeam să le prepar de sărbători

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor