Rulada fitoasa cu crema de capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Iun 2010 | 3056 vizualizari

 

azi mi-a facut Miha pofta de rulada, daca am zis ca a ei e tare tantosa, a mea e fitoasa :)):))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • un pachet crema olle de capsuni
  • 400 ml lapte rece
  •  un praf de sare
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada fitoasa cu crema de capsuni:

Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt si esenta, mixam pana se omogenizeaza compozitia.


Compozitia rezultata se toarna intr-o tava dretunghiulara, unsa cu ulei si tapetata cu faina.


Dam la cuptor pentru cca 10 min.


Intre timp pregatim crema de capsuni conform instructiunilor de pe pachet si o dam la rece.


Dupa ce am scos blatul din cuptor, il desprindem usor, cat este cald, si-l asezam pe un prosop umed si rulam blatul usor cu ajutorul prosopului.( mie de fiecare data imi iese foarte bine)


Il lasam 10-15 minute in prosop, dupa care umplem blatul cu crema si rulam din nou.


se serveste rece.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada fitoasa cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mena29 1

25.06.2010, 21:13

Si eu vreau fitzoasaarata foarte bine

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 13:11

mena, multumes, te invit la o feliuta

Cris2711 1

20.07.2011, 16:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare