Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci

de simona72 in Pui, 28 Feb 2015 | 2298 vizualizari

 

Simplu, rapid si de efect...Se poate servi ca fel principal alaturi de o garnitura, dar merge perfect si ca aperitiv taiat ruloul in felii groase de 1,5-2 cm...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare, piper proaspat macinat si fulgi de chili rasniti
  • 1 lingura ulei de masline cu infuzie de busuioc
  • 3 felii de bacon
  • 1 conserva mica de ciuperci champinion
  • 1 cub mic de unt gras
  • 1 albus de ou
  • 1-2 linguri branza rasa de capra
  • 3-4 bastonase de ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci:

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie din bucata de piept de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare si subtire. Cu un cutit cu lama mare si lunga se taie o felie din piept, dar nu de tot. Se continua taierea pieptului cu o alta felie in continuarea celeilalte...


Se stropeste bucata de pui pe o parte cu ulei aromatizat, se condimenteaza cu sare si fulgi de chili rasniti. Se maseaza usor carnea sa se intrepatrunda cu aromele. Se pune o folie de aluminiu peste carne, se rastoarna sa avem partea necondimentata in sus si o inmiresmam si pe aceasta cu sare si piper proaspat macinat. Asezam feliile de bacon pe lungimea bucatii de carne. Ciupercile de la cutie le scurgem bine de zeama in care au stat strangandu-le usor intre palme si le taiem grosier din cutit. Amestecam ciupercile cu putina branza,unt rece dat pe razatoare, albusul de ou batut, putina sare si piper. Acest amestec il intindem peste felia din piept de pui si bacon. In capatul din care incepem sa facem ruloul punem si cateva felii subtiri de ardei rosu pentru culoare. Pornind din capatul in care am asezat ardeii adunam marginile si facem sul, strangand usor bucata de carne. O invelim bine in folie de aluminiu strangand capetele.


Punem intr-o tava ruloul si-l dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 25-30 minute. Il desfacem din folie,il lasam sa se raceasca si-l servim dupa preferinte, cald cu garnitura si/sau salata preferata.


Sa va fie de folos!!

 

TIPS-URI

1

nu se bate carnea cu ciocanul de snitele

2

va las un link ajutator in care puteti vedea cum se taie carnea https://www.facebook.com/video.php?v=984433741586172

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iulia10 1

01.03.2015, 21:43

cred ca e super delicios

mirela0911 1

03.03.2015, 13:28

Ce de bunatati prepari tu Simo!

monik80 1

09.03.2015, 15:44

Imi lasa gura apa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon