Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten

de merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2016 | 2361 vizualizari

 

 O gustare rapida, satioasa si de efect.  

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
  • 100 ml ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten:

Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.


Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.


Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.


Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.


Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.


Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.


Sunt tare de efect si se prepara rapid.


 

TIPS-URI

1

Se pot tartina feliile de paine cu putin unt, sau se poate adauga putin cascaval in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

noiinbucatarie 1

13.03.2016, 11:52

Andreea Caroline 1

13.03.2016, 19:42

Geanina87 1

14.03.2016, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline