Rulouri cu branza

de Miha in Dulciuri, 23 Aug 2009 | 2207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 100 g unt
  • 550 g faina
  • Pentru umplutura de branza avem nevoie de:
  • 500 g branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza:

Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.

Toata aceasta compozitie am pus-o in cuva masinii de paine,am adaugat si restul de faina si ne-am vazut fiecare de treaba. :)) Masina de framantat si dospit,iar eu...nu mai stiu. :))

Aluatul il intindem intr-o foaie (sau 2-3,depinde de suprafata de lucru) groasa de 1-1,5 cm.Daca vi se pare munca asta prea grea va puteti chema ajutoare...:))

Si ungem cu umplutura de branza.

Rulam foaia pe lungime,apoi cu un cutit bine ascutit,taiem oblic bucati de 3-4 cm,pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le mai lasam un pic la crescut,le ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor,la 180 de grade,pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu branza-0
Rulouri cu branza-1
Rulouri cu branza-2
Rulouri cu branza-3
Rulouri cu branza-4
Rulouri cu branza-5
Rulouri cu branza-6
Rulouri cu branza-7
Rulouri cu branza-8

COMENTARII (3)

Oana

Oana 1

23.08.2009, 23:40

Ce bine arata Branza era dulce sau sarata?

Miha

Miha 1

24.08.2009, 00:01

Dulce Oana...dulce,cat mai dulce. Am zis de zahar in ingrediente.

Oana

Oana 1

24.08.2009, 01:24

Am inteles, Miha Eu mai fac budinca cu paste la cuptor si pun telemea, dar adaug si zahar peste ea , imi place gustul dulce-sarat , de-asta intrebam ce fel de branzica e, sa-mi dau seama de gust. Aaa, mai imi plac langosi cu branza sarata, dar apoi cu mult zahar pudra deasupra

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!