Rulouri cu sunca si cascaval

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2011 | 3577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de sunca
  • 4 fasii de cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • pesmet
  • ulei pt prajit
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca si cascaval:

Oul se bate cu sarea. Pe capatul fiecarei felii de sunca se pune cate o fasie de cascaval si se ruleaza. Ruloul se prinde in 2-3 scobitori dupa care se da prin faina, ou apoi pesmet si se pune in uleiul incins.


Dupa ce rulourile sunt gata se scot pe un servetel ca sa se absoarba uleiul.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

06.09.2011, 23:14

deyutzky 1

06.09.2011, 23:15

mamaie

tanyapatap 1

16.09.2011, 13:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate