Rulouri de legume cu mozzarella

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 3599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g, in zer sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 3-4 fire de busuioc proaspat
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 4 linguri de ulei de masline
  • Seminte de pin
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de legume cu mozzarella:

Ardeii se coc, se curata de pielita exterioara si se taie fasii late de 3 cm. Vanata si dovlecelul se feliaza si se coc pe gratar 2-3 minute. Se ruleaza cubulete de mozzarella in fasiile de legumele coapte. Se aseaza in mod egal pe 2 farfurii. Se prepara un dressing amestecand intr-un castronel otetul impreuna cu uleiul de masline, sare, piper. Se stropesc legumele cu mozzarella cu dressingul preparat anterior. Deasupra se presara semintele de pin, piper proaspat macinat si busuiocul tocat marunt.  

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de legume cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf