Rulouri de pangasius cu surimi

de lia maria in Pangasius, 1 Noi 2010 | 10195 vizualizari

 

E nevoie doar de putina indemanare pentru a prepara aceasta reteta ,este foarte gustoasa, iar iubitorii de peste si fructe de mare, sigur vor aprecia acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri mari pangacius (sau alt peste)
  • 8 rulouri surimi
  • 3 oua
  • 200g faina
  • 300g nuca macinata
  • 1 legatura marara verde
  • 1 fir praz, doar frunzele verzi
  • 50ml ulei
  • sare si piper
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pangasius cu surimi:

Fileurile de peste le punem intr-o strecuratoare la scurs. Punem intr-o oala, putina apa cu sare si o punem la fiert. Dupa ce da 2-3 clocote, oprim focul, luam rulourile de surimi si le scufundam in apa pentru1-2’ maxim, dupa care le scoatem pe o farfurioara si in aceiasi apa, oparim si prazul, il lasam cam3-4’, apoi il scoatem pe un servet de hartie.

Spalam si tocam marunt mararul. Prazul scurs de apa, il taiem fideluta. Ouale le spargem, le punem intr-un bol si le batem putin.

Luam cate o bucata de file, saram, piperam, apoi cu ajutorul unei pensule, le ungem putin cu ou, presaram marar, apoi praz, asezam pe centru doua rulouri de surimi si inepem sa rulam cat mai strans. Pentru a nu se desface ruloul, ne ajutam de1-2 scobitori.  Trecem rulourile prin faina, prin ou si la final prin nuca.

Luam o tava de copt, o tapetam cu folie de aluminiu, asezam rulourile, le stropim cu putin ulei si le dam la cuptor (dinainte incalzit), la foc mediu. Le lasam 20’, dupa care scoatem tava si intoarcem rulourile pentru alte 20’.

Se servesc reci sau calde deopotriva, ca aperitiv sau ca fel principal alaturi de ciuperci si cartofi natur(cum am procedat eu).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pangasius cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Teo 1

02.11.2010, 21:15

vai, cat imi place !

lia maria 1

03.11.2010, 09:38

giuliana,vanilla,mihaelar, teomultumescsi va servesc cu mare drag

vero_closca 1

05.11.2010, 15:51

yami-yami foarte bine aratao trec la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste turcesc