Rulouri de pui cu dovlecei

de Lau in Pui, 15 Oct 2013 | 1685 vizualizari

 

Sursa este Teo bucatar

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 dovlecei micuti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu dovlecei:

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem felii cat mai subtiri,dupa care ii prajim pe ambele parti intr-o tigaie grill sau pe gratar.


Pieptul de pui il taiem felii subtirii si le vom bate cu ciocanul de batut carnea.


Condimetam carnea cu sare si piper dupa gust.


Pe fiecare bucata de carne vom adauga cate o felie de dovlecel si vom rula cat mai strans.


Le putem praji pe gratar sau tigaia grill.


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Lau 1

16.10.2013, 13:56

Lia_ 1

16.10.2013, 14:58

arata excelent!!!

Lau 1

16.10.2013, 17:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza