Rulouri din piept de pui cu jambon

de elena1988 in Pui, 4 Noi 2010 | 1883 vizualizari

 

Aceste rulouri sunt extraordinar de bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 10-12 felii de jambon
  • condimente
  • ulei
  • 300 gr de prune
  • 30 ml de vin alb sau rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu jambon:

Se feliaza pieptul de pui in fasii lungi si se bat ca pe snitele, se condimenteaza, in mijloc se pune cate o pruna care au fost inmuiate in apa fierbinte ca sa se umfle.



Se ruleaza carnea si se inveleste in cate-o felie de jambon se prinde cu o scobitoare, se pune intr-o tava de yena se stropeste cu ulei si inainte sa scoateti rulourile se stropeste cu vin.



Prunele care au stat in apa si sau umflatli se scot samburi se baga in blender si se paseaza pana devine o pasta se pune intr-o craticioara cu putina apa si un pic de vin si se lasa sa se ingroase sosul, se serveste cu salata de muraturi.



Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

04.11.2010, 20:14

onuta 1

04.11.2010, 23:40

elena1988 1

25.02.2011, 19:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Musaca simpla