Rulouri din piept de pui cu jambon

de elena1988 in Pui, 4 Noi 2010 | 2992 vizualizari

 

Aceste rulouri sunt extraordinar de bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 10-12 felii de jambon
  • condimente
  • ulei
  • 300 gr de prune
  • 30 ml de vin alb sau rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu jambon:

Se feliaza pieptul de pui in fasii lungi si se bat ca pe snitele, se condimenteaza, in mijloc se pune cate o pruna care au fost inmuiate in apa fierbinte ca sa se umfle.



Se ruleaza carnea si se inveleste in cate-o felie de jambon se prinde cu o scobitoare, se pune intr-o tava de yena se stropeste cu ulei si inainte sa scoateti rulourile se stropeste cu vin.



Prunele care au stat in apa si sau umflatli se scot samburi se baga in blender si se paseaza pana devine o pasta se pune intr-o craticioara cu putina apa si un pic de vin si se lasa sa se ingroase sosul, se serveste cu salata de muraturi.



Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

04.11.2010, 20:14

onuta 1

04.11.2010, 23:40

elena1988 1

25.02.2011, 19:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza clujeana