Rulouri din piept de pui in sos de rosii

de Bunica in Pui, 18 Ian 2014 | 1595 vizualizari

 

Am avut un piept de pui de tara,cocos. Este bine stiut ca puiul de tara are carnea mai tare,cu atat mai mult pieptul de cocos.M-am gandit sa-l prepar in asa fel ,incat sa fie fraged.Zis si facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 ml. vin
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri suc de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita Baza Mirodenia ( Fuchs)
  • praf de usturoi
  • verdeturi italiene
  • 100 ml. vin alb
  • 150 ml.apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui in sos de rosii:

Pieptul de pui se subtiaza cu ajutorul cutitului, sa fie cat mai subtire.


Saram, piperam si punem intr-un caston pentru marinat. Peste carne turnam vinul alb-150 ml. Dam la rece 1 ora.


Se scoate carnea de pui, se presara cu baza Mirodenia, verdeturi italiene, praf de usturoi si chili.


Rulam carnea strans si o prindem cu scobitori, pentru a nu se desface.


Un vas de ceramica se unge cu o lingura de ulei de masline. Punem rulourile din carne, apa, usturoiul tocat, sucul de rosii, se acopera vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor.


Cuptorul este preincalzit la 170 grade.


Se lasa la cuptor 20 minute, se scoate folia de aluminiu si punem 100 ml. vin. Mai lasam la cuptor 30-40 minute.


Putem servi cu sau fara garnitura.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

18.01.2014, 17:14

Rocsi 1

18.01.2014, 19:17

Buneee

diaconta 1

18.01.2014, 21:49

ce apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui