Rulouri din pulpe de pui cu sos de rosii si vin

de simona72 in Pui, 22 Dec 2013 | 6643 vizualizari

 

Pt cei ce nu va impacati cu carnea de porc, aceste rulouri de pui merg si de sarbatori...sunt tare gustoase si aspectoase si merg umplute si cu legume sau cu ce va place...

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola cu pulpe de pui dezosate de la Agricola Bacau
  • 50 gr cascaval
  • 100-150 gr carnat de casa afumat
  • 1 cescuta suc de rosii
  • 1 cescuta vin rosu
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu sos de rosii si vin:

Bucatile de carne le condimentam cu o lingurita boia de ardei iute, sare si piper dupa gust. Amestecam bine carnea cu condimentele. Luam cate o bucata de carne, punem in fiecare bucata cate o bucatica de cascaval si 1-2 felii de carnati. Strangem carnea intr-un rulou si o prindem cu o scobitoare. Procedam la fel cu toate bucatile de carne. Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta, adaugam sucul de rosii, vinul, sare, piper si cimbru. Acoperim tava cu capac sau cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. La jumatatea timpului scoatem tava si intoarcem rulourile. Mai lasam 10 minute fara capac sa se rumeneasca putin deasupra.

Serviti simple cu sos sau cu cartofi naturi, orez...cu ce garnitura va place.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

avand in vedere ca ele sunt prinse in scobitori, dupa ce carnea este facuta, puteti sa luati fiecare rulou in parte sa-i scoateti scobitoarea si sa o puneti la loc in sos(se scot mult mai usor scobitorile cand carnea este inca fierbinte)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu sos de rosii si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

marcela1979 1

23.12.2013, 06:53

diaconta 1

26.12.2013, 23:29

-Licurici- 1

26.06.2015, 09:57

delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui tandoori si orez cu flori de hibiscus