Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt bio
  • piper
  • 1 fir de ceapa verde, tocat
  • 200 grame bacon de calitate buna
  • 1 carnat taranesc
  • 10 foi pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat:

Albusurile se bat impreuna cu oul, iaurtul, piper si ceapa. Se gatesc precum ouale jumari. Se lasa la racit.


Carnatul se taie felii.


Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 3 felii de bacon aproape de centrul foii. Se aseaza bucati de ou deasupra si felii de carnati, apoi se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat.


Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute.




 

TIPS-URI

1

Pot fi congelate si pastrate pentru 6 luni

2

In imagini, varianta gatita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pentru micul dejun cu oua, bacon si carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

15.03.2015, 16:29

Bunica 1

15.03.2015, 18:54

Bune rulouri!

Rocsi 1

15.03.2015, 19:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne