Rulouri umplute cu salata de cruditati

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 16175 vizualizari

 

Din categoria, am avut de prestat pentru o petrecere.....urmeaza sa le mancam......

 

INGREDIENTE

  • 36 felii de sunca presata sissi
  • morcov ( cca 4-5 morcovi subtirei )
  • telina ( o telina mai mare )
  • mar ( doua mere )
  • ardei rosu ( doi ardei rosii, nu foarte mari )
  • sare
  • lamaie,zeama
  • piper
  • maioneza ( am facut dint 2 oua fierte si unul crud)
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cate rulouri doriti sa faceti
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu salata de cruditati:

Curatam legumele, le spalam, le stergem de apa si le dam prin razatoarea mica, marul prin razatoarea mare, iar ardeiul il taiem julien subtire.

Le amestecam bine, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, apoi adaugam maioneza.

Pe fiecare felie de sunca punem din compozitie, apoi rulam frumos.

Procedam la fel pana terminam feliile de sunca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

07.09.2014, 13:27

diaconta 1

08.09.2014, 20:45

Imi plac si mie ca si gustari

pity19 1

05.03.2015, 02:55

Fara mar , telina si maioneza , servesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor