Rulouri umplute cu zarzavaturi

de Krystal in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2015 | 2678 vizualizari

 

Aceasta reteta se gasseste si pe alt site pe care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 2 rulouri de aluat foietaj
  • 6 buc. praz
  • 5 morcovi
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie bacon cuburi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ou vegeta
  • dupa gust ulei piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute cu zarzavaturi:

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de mai sus mentionate si se lasa sa se caleasca pana cand zarzavaturile devin pe jumatate moi apoi se sdauga peste zarzavaturi in tigaie ciupercile, bacunul si se adauga vegeta dupa gust si piper.

Cand sunt calite zarzavaturile se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Apoi zarzavaturile reci se amesteca cu oul. Aluatul foietaj se taie in 4 parti (1 foietaj)si se umple cu zarzavatul apoi se face ca un rulou. Rulourile se introduc in cuptorul preincins la 200'C si se lasa 20-25 minute.Din 2 aluaturi foietaj ies 8 rulouri pentru 4 persoane. Se servesc ata calde cat si reci ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute cu zarzavaturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj