Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata

de Mitinita in Bauturi, 5 Sep 2011 | 5704 vizualizari

 

Pai daca ea maine de ziua ei nu-i acasa hai sa ciocnim in seara asta...ea a adus tortul eu dau de baut! Sa fii fericita,non conformista nebunatica ce esti! Dar sa ramai asa,ca de aceea te iubim noi.
Gaby,asa-i ca-ti plac florile galbene?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente trandafirata:
  • petale de la vreo 20 de trandafiri rosii
  • zahar dupa gust (mie nu-mi place prea dulce)
  • alcool dublu rafinat

 

Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata:

Culegeti trandafirii cu miros puternic,petale sanatoase si catifelate. Se pare ca cele rosii sunt cele mai potrivite.

Se spala petalele si se pun intr-un vas. Se pune zahar peste,se amesteca si apoi se mai pune zahar cat sa le acopere.

Se lasa deoparte,acoperit si se tine intr-un loc racoros cateva zile.

Dupa ce obtineti un sirop,se strecoara si se adauga la alcool,diluat cu apa. Am folosit la o portie de alcool doua de apa,dar puteti sa il faceti dupa gustul vostru. Se mai poate adauga si zahar daca va place mai dulce.

Se introduce in sticle.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

gaby_duceag 1

06.09.2011, 22:23

uite-o pe gabyyyy
Am inceput aseara cu bautura, acu' tot cu bautura vreau sa termin hac!

Inca o data iti multumesc mult mult!!!!

Mitinita 1

06.09.2011, 22:39

eu dau la toata lumea vroiam sa zic ca nu-s Gaby,da-i ziua ei si azi n-o facem zgarcita ati reusit sa coaceti vinetele

Panacris 1

29.05.2022, 15:33

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu aroma de trandafiri