Saculeti cu brinza in sos de smantana

de Andreea Caroline in Paste, 16 Sep 2012 | 1201 vizualizari

 

saculetii i-am cumparat gata facuti :) . au in interior 4 feluri de brinza.iar pasta e pasta simpla ca cea de lasagna.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr saculeti cu brinza
  • 200 gr smantina
  • putin lapte
  • salvie
  • oregano
  • sare,piper
  • cimbru
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saculeti cu brinza in sos de smantana:

se pune apa la fiert ptr paste cu putina sare.


cind aceasta fierbe punem pastele si le fierbem pentru 3 minute.


sosul : intr-o tigaie punem putin ulei .


adaugam smintina si o diluam cu putin lapte.


lasam sa fiarba pina mai scade putin dupa care adaugam condimentele.


cind sosul e gata il adaugam pastelor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti cu brinza in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

silvi0ara 1

17.09.2012, 11:27

Tare bine arata.

iri_iri 1

17.09.2012, 20:24

Sim0na 1

17.09.2012, 22:22

Interesanti saculetii astia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto