Salam de biscuiti

de La Ancuta in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 4873 vizualizari

 

asa cum il face mama

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 2 lingurite cacao
  • 1 esenta de rom
  • 50 g nuca taiata
  • 350 g biscuiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se pune untul intr-un vas pe foc mic, sa se topeasca. Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.


Se bat ouale si se adauga in vas amestecand energic. Apoi se adauga cacaoa si esenta de rom, nuca taiata si la final biscuitii rupti bucatele.


Se amesteca bine pana se omogenizeaza.


Compozitia se pune fierbinte pe o bucata de celofan, se ruleaza si se da forma de baton.


Se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

nadina73 1

29.09.2010, 00:32

vreau 5f

Titi 1

22.09.2011, 15:37

Salutare!
Fara sa ma laud, este printre primele retete (de dulce) incercata si reusita de mine...deci o stiu de ceva timp. Numai ca acum am incercat ceva nou, cel putin pt mine si sotie: in loc de rahat, am pus banane si portocala, taiate marunt. Va garantez ca iese o minunatie! Sper sa va iasa la fel cum mi-a iesit si mie.

Bafta!

La Ancuta 1

23.09.2011, 15:17

Titi imi place mult ideea cu banane, cred ca e delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu ciocolata